ВІДОКРЕМЛЕННИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

(ВП НУБіП України "НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції")

Науково-дослідний та проектний інститут
стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції

Наукові публікації


1.  Безбах, И. В. Инновационные технологии и оборудование для сушки растительного сырья / И.В. Безбах, Л.Ю. Филиппова, Н.А. Ракуленко // Наука, питание и здоровье : материалы конгресса (Минск 8–9 июня 2017 г.) – Минск : Беларуская навука, 2017 – С. 340-344.

2. Филиппова, Л. Ю. Научные основы моделированя продуктов с заданной пищевой адекватностью / Л.Ю. Филиппова, Н.А. Ракуленко, А.А. Крохалева и др. // Наука, питание и здоровье : материалы конгресса (Минск 8–9 июня 2017 г.) – Минск : Беларуская навука, 2017 – С. 345-349.

 

Патенти


1.  Патент №117679 за 2017 рік

2. Патент №117680 за 2017 рік

Статті


1. Сушіння насіння соняшнику в електромагнітному полі

2. Оптимізація поточних мікрохвильових екстракторів кави

3. Моделювання теплотехнологій селективної енергетичної дії

4. Моделювання теплотехнологій виробництва концентрованих екстрактів кави

5. Математичне моделювання процесу екстрагування в мікрохвильовому полі та оптимізація протитечійного екстрактора

6. Математическая модель микроволновой ленточной сушилки

7.Использование инновационного энергоэффективного оборудования для тепловой и механической обработки плодового сырья

8. Инновационное энергоэффективное оборудование для тепловой и механической обработки плодов

9. Енергетичні дослідження та теплова модернізація гімназії № 5 м. Одеси

10. Енергетика сушіння дисперсних харчових продуктів

11. Zykov, A.V. Experimental studies of boiling heat transfer of food solutions

12. Using of the Wave Technologies in Intensification Processes of Heat and Mass Transfer

13. Technology of production biological active additive based on selenium containing culture of bifidobacterium

14. Experimental studies of boiling heat transfer of food solutions

15. Dietary supplements based on selenium containing culture of lactic acid bacteria

16. Development of wave technologies to intensify heat and mass transfer processes