ВІДОКРЕМЛЕННИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

(ВП НУБіП України "НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції")

Четвер, 03 листопада 2016, 14:02

 

Фахівцями інституту за участі виробників консервованої продукції розроблено Зміну № 1 до ДСТУ 7612:2014 “Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умови”, яку подано на прийняття до ДП «УкрНДНЦ».

Томати – один з основних видів овочевої сировини, яка використовується для промислового перероблення. Збільшення валових зборів томатів досягається шляхом впровадження широкої механізації процесів вирощування, збору, транспортування на базі нових високоврожайних дружньо дозріваючих сортів, які придатні для індустріальних способів промислового перероблення. Враховуючи способи збирання томатів (використання комбайнів для механізованого збору або ручне збирання) зміною уточнено: фізико-хімічні показники, методи відбору проб та випробовувань з якості та безпечності, способи транспортування та зберігання, поживна (харчова) цінність та енергетична цінність (калорійність) томатів.


 

Погода

GISMETEO: Погода по м.Одесса

Зараз на сайті

На даний момент 22 гостей на сайті

Вхід на сайт