ВІДОКРЕМЛЕННИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

(ВП НУБіП України "НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції")

Середа, 20 липня 2016, 17:00

 

Підготовлено проект остаточної редакції Інструкції «Про порядок санітарно-технічного контролю при виробництві, зберіганні та реалізації консервованих продуктів»на заміну чинної І 4.4.4.077-2001 з урахуванням зауважень та пропозицій зацікавлених організацій і вітчизняних виробників харчових продуктів

Просимо в стислі терміни надіслати відгук до остаточної редакції на адресу інституту або електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

ПРОЕКТ ИНСТРУКЦІЇ - ЗАВАНТАЖИТИ

 

Погода

GISMETEO: Погода по м.Одесса

Зараз на сайті

На даний момент 33 гостей на сайті

Вхід на сайт