ВІДОКРЕМЛЕННИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

(ВП НУБіП України "НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції")

Науково-дослідний та проектний інститут
стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції

Перелік показників якості та безпечності

органолептичні показники – колір, смак, консистенція тощо;

фізико-хімічні показники якості, натуральності:

– білок та амінокислотний склад;

– вуглеводи: моно-, ди- та полісахариди, крохмаль, пектинові речовини;

– жир;

– вітаміни: С, В1, В2, В6, А, РР, β-каротин;

– поліфеноли;

– органічні кислоти: L/D- яблучна кислота, винна, фумарова, L-аскорбінова, D/L-молочна кислоти та інші;

– кислотність;

– сухі речовини або волога;

– рН;

– формольне число;

– сульфати;

– хлориди;

– мінеральні домішки;

– домішки рослинного походження;

– гесперідін/нарінгін;

фізико-хімічні показники безпечності:

– оксиметилфурфурол;

– токсичні елементи: свинець, кадмій, цинк, миш’як, мідь, ртуть;

– мікотоксин патулін, афлатоксини В1, В2, G1, G2;

– нітрати, нітрити;

– пестициди;

– консерванти;

– ароматичні речовини;

– барвники;

– антибіотики;

мікробіологічні показники безпечності:

– КМАФАнМ;

– дріжджі;

– плісеневі гриби;

– БГКП.

Замовити дослідженя