ВІДОКРЕМЛЕННИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

(ВП НУБіП України "НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції")

Четвер, 28 січня 2016, 11:00

 

Інститутом за підтримки Державної санітарно-епідеміологічної служби МОЗ України розпочато розроблення нової редакції Інструкції "Про порядок санітарно-технічного контролю консервів на виробничих підприємствах, оптових базах, в роздрібній  торгівлі та підприємствах громадського харчування" на заміну І 4.4.4.077-2001.

У новій редакції ураховано основні сучасні напрями  підвищення ефективності системи виробничого контролю  харчових продуктів та правила забезпечення промислової  санітарії згідно з міжнародною системою контролю  харчових продуктів.

>> Завантажити інструкцію <<

Усім зацікавленим пропонуємо надати свої пропозиції  і направити їх на нашу електрону або поштову адресу на сторінці - Контактна інформація.

 

Погода

GISMETEO: Погода по м.Одесса

Зараз на сайті

На даний момент 33 гостей на сайті

Вхід на сайт