ВІДОКРЕМЛЕННИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

(ВП НУБіП України "НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції")

 

Нестримно наближається до нас 2024 рік.

У поточному 2023 році фахівці інституту максимально спрямували усі зусилля на виконання завдань, окреслених тематичним планом наукової та інноваційної діяльності.

За результатами діяльності на засіданні Науково-технічної ради інституту було заслухано звіти керівників та відповідальних виконавців – Зубаревої Л.І., Філіпової Л.Ю, Крохальової А.А. та інших щодо виконання науково-дослідних робіт, які фінансувалися за рахунок коштів Державного бюджету та наукових розробок, виконаних на замовлення підприємств аграрного сектору.

Також було розглянуто інформацію про хід звітування (дистанційного) за результатами виконання НДР в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Головний бухгалтер Кульчицька М.В. та завідувач відділом планування і економічного аналізу діяльності інституту Панцулая Т.О. доповіли про стан використання бюджетних коштів та виконання плану надходжень коштів до спеціального фонду.

Директор інституту Філіпова Л.Ю. підсумувала результати діяльності колективу у 2023 році та окреслила завдання, на вирішення яких має бути спрямована діяльність інституту за різними напрямами у 2024 році.