ВІДОКРЕМЛЕННИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

(ВП НУБіП України "НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції")

27 квітня 2023 року відбулося засідання Науково-технічної ради інституту, на якому розглянуто результати господарської діяльності у І кварталі та виконання плану надходження коштів до спеціального фонду.

Завідувачка науково-дослідним відділом розробки технологій зберігання та переробки біоресурсів Крохальова А.А. доповіла про особливості госпдоговірних робіт, на які впливають умови воєнного часу. У структурі робіт переважають розроблення нормативної документації та технологічних режимів виробництва на пріоритетні види харчових продуктів, у тому числі для потреб ЗСУ та цільової категорії населення – дітей різних вікових груп.

Завідувачка науково-дослідним відділом фізико-хімічних, мікробіологічних досліджень і безпеки продукції Зубарева Л.І. проінформувала про збільшення послуг на дослідження харчової сировини та продуктів за показниками якості та безпечності.

Головний бухгалтер Кульчицька М.В., завідувачка відділом планування і економічного аналізу діяльності інституту Панцулая Т.О. доповіли, що план надходження коштів до спеціального фонду за І квартал 2023 року виконано на 92 %.

Директорка інституту Філіпова Л.Ю. підсумувала результати госпдоговірної діяльності. У цілому, позитивним відмічено динамічне розширення географії впливу інституту на діяльність аграрного сектору та бізнесу, збільшення кількості безстрокових договорів, отримання позитивних відгуків на якість виконаних інститутом послуг.

Однак директорка підкреслила, що в умовах обмеженого фінансуванні НДР за кошти державного бюджету необхідно підвищити залучення коштів до спеціального фонду для підтримки нормального функціонування інституту.

Директорка висловила подяку всім колегам, представникам агробізнесу та побажала здоров’я, добробуту та миру нашій Україні.